Mitt nya bygge

Det är länge sen  jag skrev något om mitt dragbike bygge den som är tänkt att bli en Pro Extreme Bike.

Den har fått stå i skymundan för min supercompbike, men igår så kom det ett nytt litet paket från Star Racing Usa. I det paketet låg det ett 3tums offset framdrev och ett broms ok med hållare till bakbromsen, jag hade även beställt 4 st hardwelded lyftare och en ny insugskam. Insugskammen jag köpte blev en Cam motion G27 så nu skall där väl vara lyft så det skall räcka :-)

Dess förinnan i veckan så kom mitt bakdrev jag hade beställt ifrån Nikasillproffsen,de tillverkar fram vilet drevämne du än önskar dig och till bra pris. Så nu har jag lämnat iväg drevämne och bakhjul till en god vän som driver en firma som heter SM-Tools och är en mycket duktig mekanisk verkstad belägen i Hammarlunda som ligger i Skåne.

Så det som jag nu väntar på är en bromskiva och spacer platta till bakbromsen men även den är på väg från Usa, jag fick beställa den genom en annan kontakt. Jag vill tacka Doug Reed på Carolina Motorcycle för hjälpen, det var inte riktig lätt att få tag på en bromskiva som passade min bakfälg.

Mer info och bilder kommer när den är rullande och wheelibarsen är monterade.

Mvh

Jörgen

 

 

4 May 2013