Pistonhead Open 4

Hej alla trogna läsare.

Då var denna helgen över.

Vi har varit på Kjuladragway och haft en underbar helg. Vi hade lite otur med vädret på lördagen för då ville regnet titta fram. Vi var ca 200 startande team, gud vilket jobb alla funkisar gjorde för att få det till att flyta så vi kunde få köra.Vi fick bara 2 kvalrundor på lördagen så det blev eliminering direkt på söndagen.Men det var riktigt nära att det inte hade blivit någon körning för mig på Söndagen,jag skruvade av mina tändstift för att se över konditionen, och vad hände då?? gängorna på ettans cylinder de gick av.. började att springa runt som en yr höna och försöka att låna insats gänga, som tur var så hade SVDA gänget från Norge verktyg och insatsgänga jag kunde låna.

Oturligt nog så skulle jag möta en bekant till mig oxå från Skåne, jag vann över Anders Gerdtsson. I nästa runda så skulle jag möta Ingvar Bergström det gick oxå vägen för Ingvar var lite het på gröten och rödlyktade. Då var jag i Final.

Precis innan final så tyckte Anders G att jag skulle titta över mitt bakdäck.. oj oj.. att det var slitet visste jag, men här hade slitbanan försvunnit på ett par ställen. Jag fort ner och frågade banpersonalen när vi skulle köra vår final,vi fick 15-20 minuter på mig. Jag fort ner till depån och fich hjälp av Anders, precis när vi fått av bakhjulet så kommer min sambo och ser min hoj utan bakhjul.. och då säger hon att vi skall rulla till upline. Du blev det riktigt stress mek.

I finalen så möter Peter Rundström och jag tar hem segern.

Så nu laddar vi inför nästa helg för då är det säsongs avslutning på Malmö Raceway.

/

Jörgen

 

3 Sep 2013